For rundt et år siden la Hovefestivalen ut et bilde som kunne insinuere at festivalen hadde kommet tilbake fra de døde. Nå er det ikke spekulasjon. Med det internasjonale navnet Hove Music Festival gjenoppstår Hove. Dette bekrefter Marius Berge Amundsen til lokalavisen Geita. Artister kommer til å komme fortløpende forteller han videre.

– Vi slipper billetter i dag til en ny festival på Hove 28. og 29. juni, fortalte han fredag ettermiddag, få timer før selve lanseringen i Arendal sentrum.

Redaksjonen krysser fingrene for at det internasjonale navnet Hove Music Festival ikke er i samme gate som da HiOA fikk det nye navnet OsloMet. Kanskje betyr navnet at festivalen også satser internasjonalt. Det kan også bety at lineupen vil inneholde mer internasjonale artister. Det hadde vært en fin kontrast til den kjente sommerturneen med norske artister vi har sett de siste årene.

Redaksjonen har mye nostalgi knyttet til festivalen, men lite konkrete minner. Forhåpentligvis blir det ikke en nostalgifestival for en fortapt målgruppe som savner russetiden og å miste jomfrudommen.

Vi har tittet inn i krystallkula og tipper at årets line-up vil inneholde norske artister som:

Karpe Diem

ARIF og Unge Ferrari

Kjartan Lauritzen

Hjerteslag

Girl in Red

+ Den hellige treenighet KYGO – ALAN WALKER – MATOMA

Vi gleder oss til å se om denne tippekupongen går igjennom.