11. desember står noen av Norges mest lovende unge hiphop-talenter, deriblant $ushi x Kobe, Hester V75 og Larsiveli og Makko Makeba, på scenen på Parkteatret i Oslo, sammen med albumaktuelle Chris Lie.

Skrevet av: Jørgen Berntson Aase

Konserten feires med to nye låter og video fra Sushi x Kobe, Larsiveli & Makko Makeba og Chris Lie.
PS: Vi har 2 billetter til konserten som du kan vinne! Sjekk nederst i saken for mer informasjon.

Chris Lie setter liv til sin lekre «Heartstarter» og har dette å si om den nye videoen og låten:

– Før jeg skrev låten så jeg på klipp fra klassiske actionfilmer og prøvde å ta med den samme spenningen inn i musikken. Sangen handler om en person som som har en ganske mørk sinnstilstand. Videoen er delvis spilt inn i Berlin, i det forlatte mentalsykehuset Elisabeth Sanatorium, og klippene derfra representerer tilstanden til personen som omhandles i teksten.

Videoen er laget av Pål Laukli. Danseren i videoen er Marianne Haugli.

$ushi x Kobe spilte på Roskilde og Slottsfjell i sommer (se vill backflipsfest fra opptredenen deres), og «Tenker feil», som kom i juli, har blitt en mini-hit med nærmere 400.000 plays på Spotify og plass nr. 19 på den norske viral-charten til Spotify. I tillegg har guttene åpenbart lagt igjen spor hos det danske folk etter festivalsommeren, da sangen også har havnet på topp 50 på Spotify i Danmark!

«Brenner ned alt» er produsert av Kvamkollektivet med vokalproduksjon av Basmo Family, og har med Larsiveli som gjest:

Larsiveli jobber med sin etterlengtede debut-EP sammen med broren Makko Makeba. «Fingertuppa» er første singel ut, på Oslo Records. Horten-brødrene har figurert på utgivelser sammen med Unge Ferrari, Yoguttene og $ushi x Kobe, og er kjent for sitt basstunge, tåkete sound, og sofistikerte vokalproduksjoner.

«Fingertuppa» er første låt fra den kommende EP-en:

Konkurranse: Som sagt spiller guttene på Parkteatret 11. desember og vi har to billetter vi ønsker å lodde ut til to lesere. Det eneste du trenger å gjøre er å tagge den personen du ønsker å dra med i dette kommentarfeltet. Vinneren kåres 10. desember!
Lykke til!