Midt i mellom oppveksten i isolerte Kabelvåg og røttene fra varme Colombia, finnes en verden av lyder som ingen har hørt før. Henrik Felipe smelter sammen elementer fra rap, pop og indie. Ærlige tekster komplimenteres av en energisk vokal og spennende melodiske valg. ‘BACKYARD EP’ maler Henrik Felipes emosjonelle stemme og intime historiefortelling mot en bakgrunn av heftig, dynamisk produksjon.

Et kjærlighetsliv er aldri enkelt. Alle slags scenarier kan forekomme. Henrik Felipe forteller åpent om disse forskjellige opplevelsene, Hans egne episoder med kjærlighet som beskriver en reise gjennom mislykkede forhold, flyktige lidenskaper og forbudt kjærlighet mellom venner, utforsket gjennom fem låter.

«BACKYARD er min første EP og handler mye om forholdet mitt til andre mennesker. Selv om jeg ikke er rapper, er jeg veldig inspirert av hip-hop, noe jeg ville skulle komme igjennom i dette prosjektet. Noen dager vil jeg lytte til tekster, mens andre dager vil jeg bare feste til musikken jeg hører på. Derfor ønsket jeg å lage en EP med harde beats og personlige tekster.»

Vi har tatt en prat med Henrik Felipe, og fått han til å brekke ned albumet låt for låt.

SCUTI

– Scuti var ei låt jeg skrev etter at et nært vennskap utviklet seg til noe mer følelsesladd. Sangen handler om det å være mye fram og tilbake, uten at noen av partene egentlig vet hva som skjer eller hvor man skal. Digg og stressende på samme tid.

BACKYARD

– Backyard handler om å føle seg innestengt, egentlig – og om det å plutselig innse hvor man befinner seg i en relasjon.

LATE WITH YOU

– LWY handler om å være dårlig på å vise engasjement og kjærlighet til et annet menneske, og at man noen ganger kan være litt for treig.

FOR NOW

– Handler om hvordan folk bruker sex til å fikse problemene sine. Kort og godt er låta en dialog mellom to organer.

SLOW LIFE

– SL handler om overgangen fra å være usikker til å bli totalt komfortabel med et annet menneske – og overgangen fra hverdag til fest.