Den iransk-norske 90-tallsrapperen Pasha er definitivt en av våre favoritter på den norske musikkscenen. Med solide utgivelser, sterke liveprestasjoner og en deilig visuell profil har Rykkinnsrapperen klart å sjarmere vår redaksjon i senk. I dag er Pasha ut med en ny låt, hvor han viser at han håndterer R&B på mesterlig vis.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

«Way Up» er en deilig R&B-låt. Han holder fortsatt på den lekne stilen sin, men viser en litt roligere side av seg selv, sammenliknet med hitlåtene «Colorblind», «Around The Area» og «Prettyboi Bounce». Låten er en hyllest til det å føle at ting endelig begynner å løsne, og er produsert av JNS.

Den siste tiden har virkelig vært en berikelse for rapperen. Under årets by:Barm serverte Pasha tre strålende konserter – noe som blant annet resulterte i terningkast 6 fra oss. I tillegg har han blitt lovpriset av diverse medier, blitt booket til flere festivaler, samt sluppet musikkvideo til «Prettyboi Bounce».

Neste på plakaten blir sommerturné for Rykkinn-rapperen, hvor han blant annet er bekreftet til Slottsfjell og Grimstad-favoritten Skral, hvor førstnevnte definitivt er høydepunktet for 23-åringen. Da vi spurte han om hva han gledet seg mest til i sommer var svaret følgende:
– SLOTTSFJELL!!!!

Så skaff deg billetter til sommerens konserter og lad deg opp med denne deilige R&B-låten:

Waaaay Up!