Den bergensbaserte artisten HA!EN ble i mange sammenhenger nevnt etter hans slipp «Gir en god faen» i 2017. Senere har han spilt på flere scener og klubber, blant annet på bransjefestivalen Vill Vill Vest. HA!EN hadde en pause etter en voldsepisode i fjor, men har sluppet et par bangers etter den tid. I Desember slapp han sin mykeste låt hittil. Vi fikk HA!EN til å kommentere låten for oss;

– «Knuste sjeler leter ofte etter noen som løfter deg opp og setter på plass glass bråtene andre skjærer seg på. Er tilfelle at begge parter er like knust blir veien lang og tålmodigheten testet. 3:00 går ut på når man får en kjemi i ruset tilstand og vil bare ha hverandre etter klokken bikker tolv og byen lyser opp. Helt til andre parten vil slå seg til ro, nykter seg opp og føler man har fått et anker å holde seg fast på, havner man lett ut på kjøret igjen dersom man blir avvist.»

– «Tålmodighet kan være din største fiende når man føler verden rundt deg faller sammen, du søker ly og det tryggeste stedet kan være den mørkeste hulen du finner. For meg kan de mørkeste stedene være det beste for å lære seg å kjenne og føle på det man har på innsiden. Om ting er for lyst og virker for godt til å være sant, vil du ofte brenne deg».

– HA!EN