kaspara er et resultat av en drøm som aldri slapp taket. Nå gir den nyetablerte låtskriveren og artisten ut sin debutsingel ”Tilfeldig”.

kaspara, eller Kamilla som hun egentlig heter, var opprinnelig ingeniør med jobb i et prestisjefylt konsulentfirma. Å synge var noe hun gjorde alene og en musikkarriere hadde lenge vært en drøm som hun trodde hun ville vokse fra seg. I stedet vokste drømmen seg større.
Det krever litt å tørre å bryte ut av en vei man har lagt for seg selv. Særlig når den veien er fornuftig og trygg. Min drøm var usikker, sårbar og langt unna. Men den slapp aldri taket, sier kaspara.

I 2018 tok hun en krapp venstresving, mot hjertesiden, og søkte på Populærmusikk på Westerdals hvor hun har studert de siste to årene. Der ble artisten kaspara til.

På studiet fikk jeg muligheten til å starte med blanke ark og finne ut hvem jeg var som artist. Den reisen har blitt til kaspara. Ved fødselen vurderte moren min å gi meg navnet kaspara etter min oldemor. I en parallell verden er det kanskje personen jeg kunne ha vært. Som jeg nå velger å være, uttaler kaspara om sitt nye artistnavn.

Musikken til kaspara beveger seg i et norsk pop-landskap hvor hun kombinerer det sårbare med det lekende. Låtene skjuler forskjellige historier og er laget for å forsterke de beste, men også de tyngste stundene i livet. Hvis du lytter nøye, vil kanskje historiene også føles som dine egne. Første låten hun slipper er ”Tilfeldig”.

Livet er en sum av mange tilfeldigheter. Det gjør livet sårbart, men også gøy. Jeg tror for eksempel det er helt tilfeldig hvem vi forelsker oss i. Det kan ikke planlegges, selvom mange prøver. Selv synes jeg det er en befriende tanke. At vi aldri vet helt hva som kommer.

Hør debutlåten «Tilfeldig» her: