I dag slapp rapperen Ganezha sin nye singel «Kamikaze». Med seg på låten har han fått med seg selveste $ushi x Kobe, i tillegg til Kikkan kjent fra urørtvinnerne Dårlig Vane. Låten ble til da Ganezha ønsket å lage en mektig låt, og valget av gjester var helt klart fra starten av, da alle guttene er gode venner. I den anledning stilte vi Ganezha 5 kjappe.

Tekst: Jonas Solevåg

Hvem er du?
– Ganezha. Artist og menneske.

Hvordan ble samarbeidet til og hvordan var de å jobbe med?
– Vi spilte inn denne låten for 1 år siden så det begynner å bli en stund. Men jeg kontaktet Kikkan først fordi vi har snakket om å lage noe sammen i mange år, å nå føltes det veldig naturlig å gjøre det. Sushi x Kobe ble jeg godt kjent med en gang i fjor og jeg følte at de passet perfekt for denne låten så jeg spurte dem og sendte dem beaten. Tok ikke lang tid før de ble med på å gjøre noe. Var kjempegøy å jobbe med alle sammen, vi har filmet musikkvideo til låten som slippes om 2 uker.

Har du noen kommende konserter?
– Jeg har noen planer fremover, er ikke alle jeg kan snakke om enda men skal ihvertfall spille på en sykt kul festival som heter Dragefjellet minifestival 5. August! Det blir digg! Jeg spilte der det første året de hadde den festivalen, men da hadde jeg bare 3 låter så det blir spennende å spille en ordentlig konsert der oppe. Sushi x Kobe som er med på den nye låten min, spilte der ifjor så jeg er veldig spent på hvem andre som spiller år.

Hva liker du å gjøre i helgen?
– Blir som oftest å henge med venner.

Og en frekk en til slutt: Har du noen gang datet fans du har møtt på tinder?
– Nei, jeg trenger ikke tinder.

Låten er for øvrig produsert av Subluis og Boy E. Miks og mastring er gjort av Askjell Solstrand. Det er også første singel som slippes fra Ganezhas kommende album ”Å gi fødsel til farger”, som er ventet i løpet av våren.