I dag slapp bergensrapperen Ganezha singelen «Eg Ser Deg.» Singelen er den andre fra det kommende albumet «Å Gi Fødsel til Farger» som som er ventet i løpet av våren. Singelen er basstung, mens synther holder den tidvis svevende. Artistene selv beskriver låten som en drømmeblanding mellom hiphop og RnB. Med seg har han rapper og produsent Imsito. Imsito er kjent fra låter som «Drank Surfer» og «Turbo Tunnel» i tillegg til at han er med på Skaterboy Ricos raphit «Mars.» I den anledning har vi tatt en kjapp prat med bergensrapperen. 

Tekst: Jonas Solevåg 

Hvordan ble samarbeidet med imsito til?
– Det er en veldig enkel historie egentlig. Jeg bare sendte ham en melding på Facebook og spurte om han var interessert i å gjøre en låt. Men vi kjenner jo hverandre fra før av så vi har jo snakket om samarbeid endel ganger før. Endelig skjedde det!

Kan vi vente en like fresh musikkvideo til denne singelen som den du slapp til låten «Kamikaze»?
– Denne låten her får en mye freshere video enn hva «Kamikaze» fikk! Gleder meg til å vise dere den!

I takt med ditt forgje singelslipp, lanserte du nettsiden www.norgefornordmenn.no. Hvordan har responsen vært?
– Responsen har vært fantastisk. Vi har fått trykket innlegg i Bergensavisen(BA) blitt intervjuet av Klassekampen og blitt kontaktet av mange fine mennesker som vil bidra på siden. Masse kjærlighet til alle!

Nettsiden skildrer fantastiske historier fra en invandrers perspektiv. Vil det også komme noen gjesteskribenter?
– Vi har allerede publisert gjeste skribenter på nettsiden som Kjært barn, Sara Bell, Hannah Grace Taylor etc. og det kommer flere av dem så nei dette er ikke et soloprosjekt . Se opp for et par virkelige big shots de neste månedene.

Og tilslutt, kan du gi noen hint om ditt kommende album?
– Albumet kommer ut i 2 deler. Vi kaster ut masse navn her til dere som bidrar på begge albumene. Vi kan si at vi har samlet alle klikkene i Bergen på et og samme album. Blandt annet er Fieh, Imsito, Verk, Prins K, Chamdid, Angelo Reira, Sushi x Kobe, Kikkan(Dårlig Vane), HKON, MatoGrytten, Peewee, Askjell Solstrand, Lars B, Nillas.

 

Singelen er forøvrig produsert av Imsito, og miks og master er gjort av Askjell Solstrand.