GABIFUEGO, aka norsk-chilenske Gabriel Nystad Muñoz, aka gitarist for indiepopsensasjonen boy pablo, slipper ny singel, og denne gangen er det med selveste Astrid S. «Contigo Tengo Feeling» slippes 26. juni.

Etter å ha møtt Astrid via boy pablos faste turnéfotograf, spilte GABIFUEGO opp noen av sine egne demoer for den norske popstjernen, og hun elsket dem. Kort fortalt valgte Astrid selv en låt hun følte satt ekstra godt, og det tok ikke lang tid før de var i studio sammen.

Astrid forteller:
– Jeg og Gabriel møttes tilfeldig en dag og han fortalte meg om GABIFUEGO-prosjektet. Vi snakket om at det hadde vært gøy å skrive noe sammen, og bare noen dager senere i mai møttes vi i studio. Tanken var at jeg skulle synge på engelsk, men så synes vi alle det var en gøy utfordring for meg å synge på spansk, siden jeg aldri har gjort det før. Og det ble jo veldig gøy! Sangen får meg til å ville danse, bade, finne meg en sommerflørt, spise is og nyte sommeren!

Gabriel sier dette om samarbeidet, og røper samtidig at han hadde Astrid og hennes vokal i tankene fra første dag:
– Jeg skrev denne singelen i en session for omtrent ett år siden og helt fra starten hadde jeg en slags ønskedrøm om å få med Astrid på låta. Jeg er utrolig takknemlig for den ekstra energien og kreativiteten hun har gitt singelen, i tillegg til at hun tok oppgaven med å synge på spansk så seriøst som hun gjorde. Jeg synes hun har gjort en fantastisk jobb!

Om selve låta forteller han videre:
– Sangen handler om å spille «hard to get» for å få oppmerksomheten til noen du er litt småforelsket i. Det er på mange måter et spill som utfolder seg når man skal se hvem som gir seg først og viser den andre at man har følelser for en, og det er en sterk spenning som bygger seg opp. Du må rett og slett være selvsikker og håpe at den andre personen føler det samme når du først prøver deg. Det er absolutt en sommersang, så vi håper at vi kan hjelpe noen med å komme seg opp og danse og finne kjærligheten denne sommeren.

GABIFUEGOs første singel, «Moviendo», hadde premiere på 777tv og ble raskt trukket frem av blant annet i-D, girl in red and Anna of the North. Med inspirasjon fra en ny bølge reggaeton og artister som J Balvin og Bad Bunny, eksperimenterer GABIFUEGO med nye måter å utfordre sjangeren på fra sitt eget hjørne på kloden. Han samarbeider med noen av de mest fremmadstormende artistene og produsentene i den nordiske regionen for sammen å skape en helt egen plass innen reggaeton.