Som en del av totalt ni singelslipp frem mot mixtapen Please Keep Smiling, slipper han i dag den Clairmont-produserte låten «Immortalized». Den catchy singelen er både danse- og sangvennlig. Om låten sier Markus følgende: «Jeg og Clairmont lagde låta en helg jeg var i Oslo og crasha på sofaen hans. En relativt arrogant selvitllitslåt. Ville lage noe man kan følge seg kul til. hvem vil ikke bli husket for alltid, liksom?»

«Immortalized» er en del av mixtapen Please Keep Smiling, som gjennom ni låter kommer til å vise Wonder The Boy fra en mer leken side enn vinterens EP. Når hele mixtapen er ute til høsten, kan han skilte med tre fulle prosjekter på 2,5 år. Tatt i betraktning at alt han leverer er kvalitet, er det ikke mange som kan matche dette. Vi tok en prat med unggutten om den nye låten, som har førpremiere her på rubato.

Gratulerer med nytt slipp! Hva kan du fortelle om låten?
– Takk! <3 Jeg skrev den etter en lang periode hvor jeg bare hadde følt meg helt jævlig, også hadde Clairmont og jeg klart å lage litt bra musikk den helgen, så jeg begynte å føle meg bedre. Jeg mener, når man funderer såpass mye over døden som jeg gjør er det vel bare naturlig å ville bli udødeliggjort?

– Jeg mener, når man funderer såpass mye over døden som jeg gjør er det vel bare naturlig å ville bli udødeliggjort?

På den siste EP-en din åpnet du deg mye om personlige ting. Hvordan har responsen vært på det? Hva har folk sagt?
– Jeg har fått ganske mange meldinger av fremmede om at jeg har satt ord på ting de ikke klarte å sette ord på selv, som kanskje er det fineste jeg noensinne har hørt. Jeg elsker dere!

Hvordan ser sommeren ut?
– I sommer skal jeg bare lage sykt mye musikk, være med kjæresten min så mye som mulig og bare ha det veldig fint. Jeg dør for sommeren.

Hvordan arbeider du med musikken – fra ide til ferdig låt?
– Helt ærlig så tar det som oftest bare noen timer å dunke inn en ferdig demo. Jeg tenker så mye hele tiden at det er litt for lett for meg å skrive tekster. Selve prosessen kommer jo veldig an på produsenten jeg jobber med, men med Clairmont går det alltid sykt fort. Digger å jobbe med ham.

Hvordan blir du inspirert?
– Blir egentlig bare inspirert av å leve og å føle – alt som skjer og alt jeg tenker kan bli en sang med en gang jeg finner riktig synspunkt.

Hvilken norsk artist skulle du helst gjort en feature med?
– Enten Anna of the North eller Amanda Delara. Tenk en R&B låt med meg og Amanda, da! Hadde blitt så fint.

Hva er planene videre?
Kjører på med Please Keep Smiling ut året, tenker jeg. Masse musikk kommer, jeg gleder meg helt sykt. <3