Tekst: Jørgen Berntson Aase

Det oslobaserte seksmannsbandet Set One’s Cap slipper i dag en splitter ny låt her på Rubato.no, som har offisiell lansering på fredag.

Set One´s Cap kan beskrives som et ambisiøst band fra Oslo. Gruppa ble dannet høsten 2014, og har siden oppstart gitt ut to singler, «Wait for the Other» og «Like a Stone», hvor sistnevnte hadde premiere hos Ruben på P3.

Høsten 2015 begynte de seks guttene å jobbe med deres tredje singel, «Don’t You Wanna Know?», som har førpremiere her i dag. Etter at låten var ferdig produsert av den norske produsenten Christer Ándre Cederberg, ble låten sendt videre til den anerkjente masteringmesteren Tom Coyne, som har mastret låter for blant annet Taylor Swift, Adele, Justin Bieber og The Weekend. Det er derfor all grunn til å tro at dette vil bli en slager.

Låten er en eksplosjon av en poplåt, og gjør at man ender med å synge for full hals, eller danse uavbrutt til dagen er omme. Selv om man ikke kan teksten (enda!), er det nesten sikkert at du prøver å bli med når refrenget er i gang. Singelen er et fengende og melodisk bilde av guttene, og gjør at man får en frisk avslutning på vinteren. Låten er dansbar, og griper tak i deg fra første stund. Det er vel liten tvil om at dette er en låt du burde fange opp så fort som mulig. Om to dager er låten ute på Spotify, og da kan det være lurt å ha den klar i spillelisten din, for ja, denne kommer du nok til å spille flere ganger.

Trykk her, eller på bildet, for å komme direkte til låten.

setonescaplåt

"Don't You Wanna know?" – Teaser

Only one week left until we release our brand new single "Don't You Wanna Know?" We thought it was time to give you a little teaser of the single! ✔ #setonescap #dontyouwannaknow

Posted by Set One's Cap on 19. februar 2016

Bandet består forøvrig av Joakim Juul, Carl-Viktor Guttormsen, Benjamin Dehli, Martin Torgersen, Sondre Gautefald og Kasper Waag.