I morgen slipper Skalla singelen «Kanskje jeg lyver», og beveger seg med den noen musikalske mil unna den primitive punken fra EP-en Natt til siste mai (2017): «Kanskje jeg lyver» kan rett og slett minne om en slags sur korpsballade. Vi har førpremiere på låten på våre nettsider allerede i dag.

«Kanskje jeg lyver» kan rett og slett minne om en slags sur korpsballade

Tekstmessig befinner bandet seg i et nytt farvann, der vokalist Bendik Aunan for første gang introduserer et snev av håp i et ellers bekmørkt tekstunivers.

Nytt av året er også at Edvard Smith Save fra det fremmadstormende rockebandet brenn. tar over på bassgitar.

Grattis med ny singel! Hva handler låten om?

– Takk! Handler vel om at man møter en ny person, og begynner å fortelle livshistorien sin, men så husker man ikke hva som er sant og hva som er løgn i den historien.

Hva var det største som skjedde i 2018?

– At fotballsangen vår «Rekdal» fra i sommer ble omtalt som «en ok fotballsang» i den sportshatende ukesavisen Morgenbladet.

Hva gleder dere mest til i 2019?

– Gleder oss som vanlig til det blir vår, og i år sammenfaller det med at vi slipper vårt første album, så kanskje dette kan bli året man slipper unna post vår-depresjonen??

Hvilken norsk artist har dere mest troen på i året som kommer?

– Har tro på at Phu AKA Juntao, tidligere kjent som Lil Goldfish og 60 millions kommer til å gjøre det big. Alt kan skje på en bane! Ellers har vi tro på at andre Skalla-affilierte band som Cvnt Fistvla, Deathcrush, PRTLVX og brenn. kommer til å levere varene

Sjekk ut førpremieren på «Kanskje jeg lyver» her:

Skalla er et passiv-aggressivt band fra Oslo, med medlemmer fra Deathcrush, PRTLVX, Cvnt Fistvla og brenn.. Bandet har siden debuten i 2016 spilt på blant annet Øyafestivalen, og varmet opp for band som Viagra Boys, Shame, Hjerteslag og The Good The Bad and The Zugly.