Jouska er en Oslo-basert elektronisk duo, bestående av kjæresteparet Hans Olav og Marit. De lager elektromusikk med et hint av pop det er lett å bli forelsket i. Rett før sommeren ble de NRKs ukas urørt med låten “Conversations”. I morgen er de ute med en helt ny singel «Glitter Chaser», men du kan høre den nå her på Rubato.

Det er ikke lenge siden vi intervjuet Jouska i forbindelse med deres konsert under årets Vill Vill Vest festival, som er en bransjefestival i Bergen. I redaksjonen har vi på kort tid blitt store fans av elektro-duoen, og vi har gledet oss til å høre mer musikk fra bandet. Intervjuet kan du lese her.

Jouska sier selv de faller innunder indie/elektronica-sjangeren, og det vil jeg absolutt si stemmer for deres nye singel også. «Glitter Chaser» drives av en underliggende synth i retro synth wave-stil. Den akkompagneres av gitar elementer, vokal-samples og en avslappende trommebeat. Marit synger i minimalistisk stil, og gir mye rom til musikken. Det mangler heller ikke på kreativiteten til duoen når det kommer til sampling av vokal og tromme fills for å holde låten spennende. Jouska beviser nok en gang at de er et friskt nytt tilskudd til Norges elektro-scene.