I morgen slippes Halie og ShynAi sin låt «Two sides». Halie forteller om bagrunn for samarbeidet:
– For noen måneder siden, begynnelsen av pandemien, midt i stresset og usikkerheten fikk jeg meg en jobb. Jeg jobbet på en av Bergen sine perler, Michelsen Café, og der kom en student fra Grieg Akademiet bort og kjøpte en kaffe. Han fortalte meg at han var musiker, og det synes jeg var veldig kjekt siden jeg også er det. Vi fortsatte å snakke sammen og til slutt så spurte han om vi skal lage en sang sammen. Han hadde et vers som han hadde skrevet på russisk. Jeg skrev resten på engelsk, noe som var veldig spennende og nytt. En sang på både russisk og engelsk, er noe jeg aldri har gjort før. Veldig kjekt å lage liv til denne sangen med Martin Wright Thorsen som har produsert låten.

– Låten handler om et forhold som ikke gikk helt som planlagt. Noe som er helt okey siden noen ganger vokser man fra hverandre. Two Sides handler om begge partene av et forhold sin egen refleksjon av livet sammen. Det er ikke ofte man har god kommunikasjon til hverandre eller bare at vi vil ha andre ting. Dette er en del av livet. Vi vokser og lærer. Vi begynner å kjenne oss selv bedre. Det er ikke dumt å gjøre slutt på en forhold som ikke går noe sted. Ingen vonde følelser, bare ønske om det beste for hverandre. Ønske glede i livene til hverandre. Historien forteller om akkurat dette. En kjærlighet som forandret seg til vennskap. Og det er helt greit. Dette tror jeg mange kjenner seg igjen i.

Vi i Rubato har gleden av å gi dere en liten førpremiere på låten: