Kitty Mack fortsetter å lete etter det provoserende og unorske. ““Jerome” handler å bli glad i noe som ikke er bra for deg; å prøve å gi slipp og ta tilbake kontrollen.”, sier Kitty Mack.

Etter pre-debuten “Xmas Darling” i november er Kitty Mack klar for å slippe sin første seriøse singel. “Jerome” fanger det naive og lengtende i kald, moderne hyperpop. “Jerome” kommer med V10s største musikkvideoproduksjon så langt – et dødelig rituale fanget av bransjeledende Brusjan film (Astrid S, SKAAR & iris, Seeb, Kjartan Lauritzen, Tix). Låta er skrevet sammen med og produsert av V10 Studio. Med mix av Simon Bergseth og master av Morgan Nicolaysen er den en sonisk time capsule av pop i 2021.

– Da jeg skrev låten var jeg inni en litt emosjonell periode. «Jerome» handler om å gi slipp på noe som ikke er så bra for deg, men som uansett er vanskelig å gi slipp på. Da er det bare så sykt digg å endelig klare det, man føler seg så fri og kanskje litt mektig. Selv om sanger ofte er klisje fordi det skrives så mye om kjærlighet, så ville jeg at denne sangen skulle bli litt mer «kul» på en måte. Derfor endre den opp med å bli litt grotesk, men det gjør meg ingenting. Jeg er litt grotesk nå for tiden.

– Musikkvideoen har vi bruk mye tid på, og jeg hadde ganske klare tanker om hvordan jeg ville at den skulle se ut. Sangen er jo ganske dyster, så det var naturlig å gjenspeile det i musikkvideoen, derfor bestemte vi oss for å filme den i skogen oppe ved Sognsvann. Personlig setter veldig stor pris på musikkvideoer eller filmer bruker mye symbolikk eller bare bruker tid på små detaljer. All denne pirkingen gjorde at innspillingen tok ganske lang tid, pluss at det var sykt kaldt! Jeg sto der, midt i skogen, i en kjole og frøs. Men det ble kult da! Også fikk jeg med en hest, bare fordi det er gøy. Det er jeg fornøyd med.

Se premieren her!