Jimi Somewhere og Hanne Mjøen er utvilsomt blant Norges mest spennende artister i 2018, og nå forener de kreftene for å slippe låten «Fall Down». Sammen skaper de et unikt og sjarmerende uttrykk med årets mest nostalgiske sommerlåt. Begge artistene var omtalt av det anerkjente musikkmagasinet FADER som «de største skandinaviske talentene i 2018», og Hanne Mjøen var også finalist i årets NRK Urørtfinale.

Hanne har hatt et travelt år på turné med Astrid S, show i Berlin, features med kjente navn som R3hab Matisse & Sadko, Future Duper og sist HAVSUN. I tillegg har de siste låtene hennes, «Vanilla» og «Future» rotert på radiostasjoner, og hun spiller mye live.

Det unge multitalentet Jimi Somewhere har rukket å bli en husfavoritt hos den toneangivende musikkbloggen Pigeons & Planes, og et hett navn i musikkbransjen både i Norge og LA hvor han for tiden bor og produserer sin egen musikk. Høydepunktet hans kom med låten “Escape” i fjor høst, som virkelig åpnet dørene for han.

Nå har de to lovende artistene fra Norge teamet opp på låten «Fall Down», og vi er stolte over å ha førpremiere på låten her på rubato.!

Den nye låten «Fall Down» ble skrevet i Oslo denne vinteren av Jimi Somewhere, Hanne Mjøen, Jim Bergsted og produsenten Daniel Løberg.

– Man kan omtrent føle den magiske atmosfæren i studioet denne kvelden. «Fall Down» er på mange måter en moderne ung kjærlighetshistore. Det handler om å stå opp for hverandre og støtte hverandre selv når man går igjennom en vanskelig periode i livet. Pakket inn i en retro modern vibe, tar låta lytteren med tilbake i tid til deres egen oppvekst og ungdomstid, sier Hanne og Jimi Somewhere.