Norges eneste RnB-trio er tilbake med ny musikk. Låten «Glemmer Mine Exer» handler om at man glemmer sine exer fordi man er opptatt med venner og fest. Låten lever opp til forventningene rundt den «vanskelige andrelåta», og har potensiale for å trekke mye oppmerksomhet rundt trioen. Dette er nok ikke siste gang vi får høre fra jentene. Dette der en låt som passer like godt i stuen over ett glass vin som på klubben og dansegulvet.

 

Vi har førpremiere på låten, som du finner nederst i saken, men før det har vi et lite intervju med trioen om låten, musikk-Norge og hvordan man kan håndtere exer.

 

Gratulerer med ny låt! Hva handler den om?

– Takk! Det er ikke så veldig mye skjult budskap i akkurat denne låten. «Glemmer Mine Exer» handler rett og slett om at vi glemmer våre exer fordi vi er veldig opptatt med å henge med hverandre og feste. Hehe. Men vi liker å tenke at det er en sang om selvstendighet og vennskap. Og at det er fullt lovlig å feste over en ex eller to!

 

Foto: Privat

Hvordan vil dere beskrive stilen deres?

– Vi vil beskrive stilen vår som unik, lekende, snill, snikete, sexy og ærlig. Vi er unge påknapper.

 

Hva er det beste og verste med musikk-Norge?

– Det beste med musikk-Norge er definitivt hvor SYKT mye bra musikk som kommer ut fra vårt lille land, og hvor sykt mange av de vi kjenner! <3 Venner <3 Og ikke minst at musikk er blitt noe så tilgjengelig at til og med vår lille gjeng får slippe låter som alle kan få høre. Det verste med musikk-Norge er at folk er så i støtet at det kan være vanskelig å trenge gjennom. Hehe. Holder oss ydmyke.

 

Hva er planene fremover i sommer?

– Første prioritet er selvfølgelig å glemme våre exer og feste med vår lille SINDIO-musikkgjeng. Utenom det har SINDIO en helt egen idébok, som er fylt opp med alle de gode idéene vi har hatt gjennom året. Så vi tenker å bruke masse av sommeren på å realisere alle de sinnsykt gode idéene våre. Der inne er det blant annet masse ideer til nye låter som vi gleder oss til å se om funker.

 

– Det er veldig gøy med gutter, men husk at det kan kombineres med å feste med venninnene dine og.

 

Blir det mulig å se dere live i sommer?

– Book oss til din lokale festival! Du vil ikke angre.

 

Låten heter jo «Mine Exxer» – har dere noen tips til hvordan man kan håndtere ex-er?

– Nummer 1 regel er å ha et heavy støtteapparat, så du må finne deg din egen lille musikkgjeng. Det er helt sykt hvor mye lettere det blir å håndtere kjipe ting i livet og verden når man har en gjeng i ryggen. Hvis det er noen som står uten gjeng kan de gi en lyd til oss, så skal vi backe deg i ditt møte med din ex! De neste reglene er å ta vare på seg selv, la seg selv føle følelsene sine, men også bruke masse tid på å fortrenge de på byen med venner! Hehe. Finn balansen. Balanse er nice. Og vi tror den beste måten å håndtere exer på til syvende og sist er å ta med seg låten vår, hehe! Blæst den i noen høytalere eller på et headset, så får du vers på vers med hvordan du kan exen.

 

Hva er deres beste sommertips?

– Vårt aller beste sommertips er selvfølgelig å høre SINDIO på repeat og fortelle det til alle vennene dine. Så er det viktig å bade masse, bruke solkrem og leve det aller ekteste utelivet: i naturen. Og drikke vin. Og være med folk som får deg til å føle deg bra og gir deg god energi. Det siste der er et helårstips. Og VELDIG viktig. Vær spontan, det er faktisk dødsgøy!

 

Ellers noe dere vil legge til?

– JA! Det er veldig gøy med gutter, men husk at det kan kombineres med å feste med venninnene dine og. Man KAN få i pose og sekk, hvis man bare prøver hardt nok hehe. Og husk å bruke refleks, det er veldig viktig.