Med over 5 millioner streams, 400 gjennomførte konserter og to albumutgivelser bak seg fra tidligere prosjekter er Kris Andre nå klar for å slippe sitt solo-prosjekt. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når første singel lanseres. Kris Andre har et stort fokus på å holde den røde tråden og jobber hardt og dedikert med formidling gjennom låtskriving, visuelt uttrykk og sound. I morgen kommer han med debuten, men den har premiere på våre sider allerede i dag.

Første singel, «Dag og Natt» er en låt som kan plasseres i lydbildet mellom flere sjangre. Kris Andre sin bakgrunn fra rapmusikk lar seg på en naturlig måte blandes med hans iver etter å skape gode pop melodier. Resultatet er et funky og friskt popsound som markerer starten på dette langsiktige prosjektet.

– Dag og Natt handler om to personer som hører sammen, men likevel er forskjellig. Begge vet at det ikke kommer til å fungere, men forholdet har noe man ikke ønsker å gi helt slipp på.

Dag og Natt er en låt som er veldig ulik den musikken jeg har gjort tidligere. Jeg liker å eksprimentere med sjangre og melodier, og dette har resultert i en funky poplåt med elementer fra rap/hiphop.
Det er dette øyeblikket jeg har ventet på siden jeg startet med musikk, sier Kris Andre.

De siste årene har Kris Andre jobbet målrettet mot dette slippet, og i samarbeid med JWH Projects og KS-booking er planene nå lagt for 2020-21. I 2020 skal Kris Andre slippe to ulike mini EP’er i med hver sitt tilhørende lydbilde, etterfulgt av debutalbumet høsten 2021.