.Blomster er aliaset til norsk-chilenske Marcel Dinardi, som har tilbragt mesteparten av sitt liv på flyttefot, men for nå holder til i Sandefjord. Til tross for sine 19 år på jorden fremstår han, med den nye låten ‘Stjernespiller’, som en moden artist som tar opp samfunnskritiske spørsmål og personlige problemer. Han skriver låter om egne personlige erfaringer og oppvekst som også en del andre kan kjenne seg igjen i.

Låten ‘Stjernespiller’ er en personlig låt, som handler om å slite med eget selvbilde, og ikke det å bare passe på sitt eget men de rundt seg også. Kunsten ved å være en stjernespiller. Om hvordan låten ble til sier .Blomster.

– Jeg ville gå inn på litt mer viktige temaer for meg. Noe som jeg kan relatere til og som jeg vet mange andre kan relatere til også. Så jeg startet med å prøve ut forskjellige synsvinkler og landet til slutt på tittelen ‘Stjernespiller’, derfra så lekte vi oss med forskjellige utkast av låten før vi til slutt skrev ferdig første utkast på en tur til Oslo. Dette står igjen som et helt utrolig minne da vi nærmest improviserte hele første utkastet med en kassegitar på natta. Så bar det rett i studio dagen derpå, og da var det i gang as, noe av det mest personlige jeg har gjort.

‘Stjernespiller’ handler om en persons selvbilde, og temaet for låten har han sterke meninger om etter å ha støtt på flere mennesker som sliter med dette i sin vennekrets;

– Jeg kjenner altfor mange som sliter med selvbildet sitt, og opp gjennom årene har jeg fått høre mange av disse sårbare historiene om andre som er helt nedbrutt og hater seg selv så utrolig mye. Det jeg prøver å få frem i musikken min er at jeg liker deg så mye bedre når du liker deg selv. Energien i hele rommet blir snudd på hodet når du er med noen som klarer å eie seg selv, til tross for alt. Derfor er det viktig å hjelpe hverandre til å få god selvtillit, det skal ikke så mye til, bare en følelse av at man blir sett. Selvtillit handler mye om hvordan en ser seg selv, men også mye om hvordan alle kan hjelpe hverandre også. Det er viktig å prioritere seg selv, men enda viktigere å hjelpe andre som kan trenge det, om det er en venn, kjæreste eller familie. Stjernespiller i låten er da den beste versjonen av deg selv.»– Min største inspirasjon er mennesker som det nærmest gløder av fordi de er så lidenskapelige om hva de driver med. Om det er film, musikk, kunst eller politikk for den saks skyld. Dette får meg til å fortsette med å jage den skjønnheten med kunst. Det å skape, dele og lytte på andre»

Som alle andre helt normale 19-åringer digger Marcel Neutral Milk Hotel, Bob Dylan, Nick Drake, Frank Ocean og kanskje også litt Björk, om guilty pleasures og andre interesser sier han;

– Seriøst, den utstrålingen til den dama (Björk) er ute av denne galaksen, haha. Foruten musikk så elsker jeg film, kunst, samle på totalt unødvendige ting samt oppfostre nye sære planter. Jeg er også jævlig glad i safarikjeks og sjokolademelk. Men musikken er aller viktigst, og mine fremtidsplaner er å fortsette å finne ut nye ting om meg selv. Jeg har ikke hatt nok dates med meg selv enda, så håper på å bli litt bedre kjent med den ekte meg, og kanskje lage noe musikk ut av dette. Min største drøm er vel så enkelt som å leve av det her, det hadde vært fett.

Corona-året 2020 har vært tøft for en 18-åring, men det har også vært en måte å «vokse opp fort» på. Marcel sier at;

– Året 2020 var året hvor jeg sluttet fullstendig å bry meg om hva alle andre ville, og heller grave dypere i meg selv og hvor min lidenskap for musikk kommer fra. Jeg bestemte meg for å bruke tid på å gjenoppdage meg selv samt skape noe som omhandler viktige temaer for meg heller etter å strebe etter fame.