I sommer ble vi 1 år, og dette jubileeet skal feires i form av en utrolig bra kveld på Verkstedet 5. november!

Vi har fått tak i to meget spennende artister i det norske musikklandskapet, som skal være med på å gjøre denne kvelden til noe man sent vil glemme, nemlig albumaktuelle Emile The Duke og Surfalot! Kvelden avsluttes med Leks bak spakene for å gi deg en funky avslutning på det hele.

Emile The Duke
Emile The Duke høstet gode kritikker etter at han slapp sitt meget originale album «Aasen» i 2015. Oppfølgeren kom for under en måned siden, og heter «Aasen tar helg», hvor han tar opp hvordan det er å være en helt vanlig norsk mann i 2016. En humoristisk, klønete og avslappende tilnærming til hverdagen, som uten tvil vil gi deg et av årets desidert beste musikkopplevelser. Med seg på skiva har han blant annet Lars Vaular, Kenneth Engebretsen og Beglomeg-Raymond!
På Vill Vill Vest leverte kommunearbeideren et livlig og lekent show, noe som blant annet resulterte i terningkast 6 fra oss. Har du ikke hørt på musikken hans før? Vel, da anbefaler vi at du hører deg opp og kommer på Verkstedet 5. november.

Surfalot
Låtskriver og artist Bendik Johnsrud, bedre kjent som Surfalot, har tidligere kommet ut med glade hits som «Brother Brother» (som nærmer seg 500 000 avspillinger på Spotify) og «My My oh My» og er nå ute med den nye gladlåta «Fire» gjennom Toothfairy. Låten har blitt listet på P3 og er definitivt et deilig anthem å ha på øret. Denne kvelden gir han deg en deilig start på kvelden, så her er det bare å glede seg!

Kvelden avsluttes med DJ Leks. En velkjent DJ i Oslos uteliv, som blant annet har spilt på Fisk & Vilt, Ginger og Rockefeller. Han gir deg deilige funky rytmer denne lørdagskvelden og serverer deg en aften du sent vil glemme. Kom og dans med oss!

Med dette ønsker vi i Rubato deg hjertelig velkommen til tidenes første Rubatofest og 1.års-jubileum! Velkommen skal du være!