Det Akademiske Kvarter, Bergen

Fay Wildhagen får med seg publikum under en deilig konsert i Bergen.

Tekst: Jonas Solevåg og Sindre Fladvad

Uken i Bergen er en studentdrevet festival som arrangeres annethvert år og varer fra 25.februar til 13.mars. På programmet er blant annet artister som Axwell/\Ingrosso, Anderson Paak, Sondre Justad og Karpe Diem. I tillegg er arrangeres det ølfestival og revy. Tredje artist ute og så lagt den mest imponerende vi har sett under UKEN er Fay Wildhagen. Selvom hun kun har et album å vise til, er det tydelig at sangene har falt i smak hos publikum.

Fra første stund får hun dem med seg i kor, og de fleste synger med. Wildhagen fortsetter å trollbinde publikum med en vakker stemme og heftige gitarriff, alt såklart akkompagnert av et fantastisk band, som løfter musikken høyere.

Hun legger ikke skjul på at hun liker å snakke til publikum, og publikum svarer begeistret. Flere ivrige fans roper lovprisende og kjærlige ord. Samtalene drar noe ut og gjør nok fansene som kun er ute etter musikken noe utålmodig, men Wildhagen er morsom og jovial, så stemningen blandt publikum holder seg god, og hun øker bare den intime stemningen under konserten.

Alt i alt et godt tilskudd til UKEN, den rolige musikken passet godt etter en hard første helg.

Terningkast ⅚