Nok en gang samles Linni (Jonas Grieg) og Kvam (Erlend Lyngstad) for å lage musikk sammen under navnet Neste Planet. Et sted mellom evigheter er en dus og organisk utgivelse som hyller det rolige livet og de små tingene. EP-en er gjestet av bergensrapper Eirik Aas og Balestrand-fenomenet Kjartan Lauritzen. Omslaget er laget av multikunstner og forfatter Håkon Hoffart.

Ep-en ønsker oss velkommen via den jazzete låten «Flikk» som er preget av Linni sin uanstrengende, men teknisk gode flow. Låten er lett å like da den er preget av den ekstremt gode produksjonsjobben av produsent Erlend. Personlig blir denne min favoritt på EP-en.

Videre føres vi til den mer avslappende låten «O-sag / Patta», som viser hvorfor Linni ofte blir omtalt som en av de sterkeste tekstforfatterne i Norge. 3 låten fra EP-en er låten «Souii». Bra låt, men alt utenom vokalen minner litt vel mye om Hester V75 sin «syv til fem».

Eden er neste låt. Her maler Linni vakre bilder av lyrisk form. Isteden for å fullføre setninger, etterlater han oss med ord i versene, som lar oss selv fantasere frem handlingen i låten. Her kan jeg for eksempel trekke frem linjene «Ta to drag bro, bak skog, amen, hør min lingo».

– Etter min personlige mening er dette noen av de fremste norske musikerne samlet på en og samme låt.

Nest siste er låten «Letar etter / Leita ette», for et fantastisk nydelig samarbeid dette er. Etter min personlige mening er dette noen av de fremste norske musikerne samlet på en og samme låt. Deres stemmer komplimenterer hverandre. Eirik Aas med sin behagelige lune stemme og Linni sin ekstreme u-anstrengende flow blandet med Kjartan sin særegne elskverdige rap. Pluss for å få Kjartan til å få frem en ny side av seg selv.

Hele ep-en avsluttes med låten «gratulerer», noe som fungerer som en bra avslutning på en skinnsykt bra gjennomført EP. Aldri før har jeg hørt en mer oppløftende låt. Kan dette blir den nye bursdagslåten eller?

Ep-en er preget av et høyt lyrisk nivå, noe som ikke er uvanlig fra Linni sin side. Jeg digger at duoen har tatt i bruk diverse blåseinstrument på EP-en, noe som løfter den opp enda et par hakk. Jeg vil trekke frem det ekstremt høye produksjonsnivået som får meg sittende igjen med spørsmålet, «Er Kvam Norges beste produsent om dagen?» jeg tror det. Tusentakk for en fantastisk bra EP.

Terningkast 5/6