Rapper, Big Cristo og produsent, Nasty 600K har laget musikk sammen de seneste fem årene. Noe som har kommet naturlig for gutta, som har vokst opp på Oppsal og Bøler. Det er dog ikke før nylig at gutta har ønsket at kreativiteten skal bunne ut i noe annet enn fuktige økter i studio og sene freestyle-sessions.

Resultatet er den 6 spors lange EP-en Lægs City. Et prosjekt som representerer alt det gutta står for, både musikalsk, men også i hverdagen. EP-en skildrer dag til dag i livet til artistene, samt deres partnere i det nylig oppstartede plateselskapen Sierra Records.

Skiva er et resultat av to karer som lager akkurat den musikken de ønsker å lage. I en musikkbransje og en sjanger hvor det til tider kan virke som om ting blir mer og mer sterilt ønsker Big Cristo og Nasty600K heller å bryte med disse konvensjonene. Noe de planlegger å gjøre ved å skape så upretensiøs musikk som overhodet mulig.

Nasty600K er en produsent som har latt seg påvirke mer av SpaceGhostPurrp og Raider Klan enn 808s & Heartbreak. Noe som legger det perfekte fundamentet for Big Cristo å legge ned tunge, hook-orienterte linjer gjennom hele skiva.