Vi kjenner han best som én av to i bergensduoen Sushi X Kobe, men nå er Onge Su$hi Mane blitt soloartisten EMIR og slapp forrige fredag sin debutsingel ”Faller”. Og i dag er også musikkvideoen her. Emir har det siste året jobbet med, og produsert nytt materiale, parallelt med Sushi X Kobe, og resultatet er noe mer lystig enn det vi kanskje ventet oss.

Tekst av Ida Halvorsen

Selve låta handler om speilbilder man skulle ønske så annerledes ut, tanngnissing og feilkoblinger. Emir beveger seg litt mellom hip/hop, pop og RnB, med et lite hint av rave. ”Faller” er produsert av svenske Niklas Marklund og Andreas Sandgren, og er en poppete låt hvor beaten kan minne litt om ”Aldri for mye” av Sushi x Kobe. Den er fengende og lystig, selv om teksten kanskje vil fremme noe annet.

«Det er på tide å følge sin egen retning. Ta ansvar for noe. Bli voksen. Signere med en major-label. Lukte, føle, høre og teste om det er greit, liksom», forteller Emir selv.

Videoen viser mange blandede elementer, hvor man kanskje ikke helt klarer å følge med på hva som skjer. Med en gipset arm ser vi Emir sykle på en ensom spinningsykkel, danse og løpe rundt omkring. Jeg vet ikke helt om det kræsjer helt eller passer sykt bra, men videoen fenger minst like mye som låta, og dansetrinnene firkløveren i rødt stadig dukker opp med, skal jeg hvertfall dra på byen til lørdag.

Emir har også nylig signert med Sony Music Norge, og det blir spennende og se hva som kommer fra den kreative sjelen videre.

Se videoen her, og ha en god dag videre!