EMIR debuterte senest i oktober med singelen «Faller» som høstet god kritikk rundt om i det norske musikklandskapet. I dag slapp EMIR sin andre singel «Alltid» hvor han har fått med seg ingen ringere enn den talentfulle produsenten Coucheron på laget. 

Tekst: Alexander Falleth

EMIR er for mange kjent som «Onge Su$hi Mane» fra duoen «Sushi x Kobe» som har opplevd stor suksess med låter som «Aldri for mye» og «Tenker Feil». Den siste tiden har EMIR jobbet parallelt med nytt og eget materiale med et knippe ulike produsenter, og hans andre singel titulert «Alltid» oppsto under EMIR sin første session med den talentfulle produsenten Coucheron.

– Jeg liker at låten går i en litt annen retning enn «Faller», det er mer en banger so to speak! Den ble til i min første session med Coucheron som førte til flere samarbeid. Låten formidler at uansett hvor du er i livet eller verden så kommer man alltid hjem til slutt.

«Alltid» er en herlig uplifting Hip hop/R&b- låt som bærer preg av inspirasjon fra sjangeren Lo-fi. Kombinasjonen av  strykere, tungt forvrengte 808’s og høytsvevende synth- melodier danner et unikt utrykk gjennom hele låten. Instrumentalen er toppet av en selvsikker og sensuell vokal og lyrikk signert av EMIR som knyter det hele sammen til at «Alltid» er en bunnsolid oppfølger av debutsingelen.

Sjekk ut musikkvideoen til «Alltid» som ble droppet i dag!