Emilie Adams entrer scenen på Rockefeller torsdag kveld for åpningsdagen til By:Larm 2021. Før hun forlater scenen gir hun publikum en opplevelse av en konsert.

Adams spilte på Rockefeller forbindelse med årets By:Larm festival. Det var tydelig som gjest på konserten at det var et nøye øvd og gjennomtenkt set. Kombinasjonen av lysshow, kjemi mellom artisten og bandet, og bruk av effekter som vocoder skaper en mektig og opplevelsesrik opptreden for publikum.

Låtene blir levert med passion fra scenen og det er tydelig at låtene betyr noe for Adams når hun spiller et set både med uptempo og nedstrippet roligere låter. Dette fører til et publikum som enten beveger seg eller lytter fokusert til musikken gjennom konserten. Publikum responderer klart hva de synes om konserten med jubel og applaus når Adams og bandet takker høflig for seg.


Emilie Adams nyeste singel «Silky Silence».

Etter konserten er over og jeg snakker med bekjente og ukjente på vei ut, har alle de jeg snakket med kun positive ting å si om Emilie Adams konsert.
Gikk du glipp av konserten til Emilie Adams har du fortsatt muligheten til å se henne spille på By:Larm igjen allerede i kveld (01/10), Kl: 20.00 på Kulturkirken Jakob.