17. desember hadde den hellige treenigheten Da Playboy Foundation en julekonsert i Kulturkirken Jakob. Oral Bee, Pimp Lotion og Big Ice steppet opp med strykekvartett, et 26-mannskor, trompetist og fullt band, og sammen med sine største fans pimpet de julen inn med hits på hits, som det ikke finnes så svært få av. Nå er videoen fra konserten ute, som er redigert ned til en halvtime med høydepunkter, og vi i Rubato har fått æren av å ha premiere på videoen. Se den nederst i saken.

Tekst: Jørgen Berntson Aase

Oral Bee har siden starten av sin rap-karriere vært en karismatisk og kompromissløs artist. Norges største pimp har alltid gjort ting på sin egen måte. Da Playboy Foundation har ikke vært redd for å skille seg ut og gjøre det de selv vil, uten at noen kommer og hater på dem. Det var derfor ikke overraskende da nyheten kom om at guttene fra Da Playboy Foundation skulle pimpe julen inn med en klassisk julekonsert i Kulturkirken Jakob.

– Dette er definitivt det mest sakrale jeg har vært med på. Å stå i kirken og rappe om playa shit med et kor i ryggen og råe musikere rundt meg var en helt gedigen opplevelse. Jeg så ikke en eneste råtten hater i bygget, kun venner av Pimpguden, sier Oral Bee til Rubato om den noe usedvanlige julekonserten.

Oslo Records har laget en aldri så liten video fra den utsolgte konserten, som har premiere her på Rubato.no. Den er på 30 minutter og viser deg høydepunktene fra konserten og alle church-remixene fra Oral Bee sitt legendariske repertoar.

Konkurranse:
Førstkommende lørdag kommer Oral Bee til Trondheim for å riste løs i alle playersene som finnes i bartebyen og vi har to billetter vi skal dele ut. Oral Bee lover magisk stemning og har følgende å si om lørdagens konsert til Rubato:
– De siste gangene vi har spilt i Trondheim har det vært konstant gåsehud-stemning, og vi satser på at vi – i samspill med publikum – kan gjenskape magien på lørdag. Event her.

Alt du trenger å gjøre for å vinne to billetter er å kommentere navnet på en du ønsker å ha med i kommentarfeltet under, så er du med i trekningen. Alternativt kan du sende en mail med fullt navn og telefonnummer til post@rubato.no. Merk emnefeltet med «Beezy Gahr Støre».