[wr_row][wr_column]»Ingenting skjer når du dør, alt er akkurat som før». Slik åpner Simens først singel. Låten handler om hvordan livet her på jorda bare fortsetter når vi bli borte.

Skrevet av: Jørgen Berntson Aase

– Det er fint å tenke på. Man har en tendens til å ta seg selv og sitt liv litt høytidlig, men når man er død går alt videre som om ingenting har hendt. Dette er en gladlåt om hvor flott det er at livet går videre, og når jeg er død er det noen andre som koser seg med å gi ut en sang om noe annet, forteller Simen.

Simen har tidligere vært sterkt involvert i bandet Ørkenkjøtt, som i mange år turnerte i både inn- og utland. Etter hvert meldte behovet seg for en ny tilnærming til musikken. Poet, forfatter og Simens far, Håvard Rem, hadde mange dikt på lager, og gutten fra Notodden begynte etter hvert å sette melodier til tekstene til sin far, noe som ble starten på et samarbeid dem imellom. Han har en unik tilnærming til musikken, og har det siste året arbeidet hardt med sitt første album.

Debutalbumet ventes i mai, men før det slippes det flere låter. Første låt er «Ingenting skjer», som i dag har førpremiere her på Rubato. Den offisielle premieren er på fredag.

Til låten er det laget en lekker lyric-video, som også har premiere her i dag.