Avgvstvs kommer fra Ullern, og har vokst opp på vestkanten i Oslo. På sin andre låt, «For All Tid», ønsker han å belyse folk om hvordan det er å ha vokst opp på vestkanten.

– Fremstillingen er verken glorifiserende eller kritisk, men snarere en belysning.

– For øyeblikket handler det meste om å uttrykke observasjoner og erfaringer fra oppveksten, sier han.
Og legger til, at i motsetning til tidligere vestkantrappere som har gjort narr av rikmannskulturen, vil han gi et mer realistisk syn på hvordan det faktisk er å vokse opp på vestkanten, med det han mener er mer aktuelle problemstillinger. Han uttrykker kontrasten i hvordan det er å vokse opp i et miljø preget av ressurssterke mennesker og en sterk festkultur. Fremstillingen er verken glorifiserende eller kritisk, men snarere en belysning. Han har lagt ned utallige timer og sjel i tekstene noe som er et krav han setter til seg selv.

– Det gjør det mye mer interessant for lytterne når en kan sette seg inn i hva mer som ligger mellom linjene, for der kommer det alltid til å ligge mye skjult og spennende, forteller han.

Samtidig skal hans jevnaldrende produsentvenner i Castrow ha mye av æren for den trolig behagelige og vakre beaten som er en allsidig og bekymringsfri kosesang. Avgvstvs viser et stort potensial med sine låter og skriveferdigheter, til tross for at han debuterte i
studio for bare et år siden. Vi gleder oss til å høre mer fra 21-åringen fra Ullern.