Eirik Aas er ute med singelen «Herregud», en catchy og kjørevennlig pop-rap låt om å ta karrierevalg som bryter med samfunnets normer og familiens forventninger. Med et hook delvis inspirert av Sigrid, er «Herregud» absolutt en låt man vanligvis ville tatt på før en god bytur. I dag passer den kanskje best i bilen eller i dusjen, men med fest som mangelvare er det kanskje ekstra viktig å ta vare på humøret med et par rolige bangers fra Eirik Aas.

– Jeg droppet ut fra økonomistudiet for å satse på rap. Likevel passet jeg ikke helt inn i den verdenen heller. Identitet er et av temaene jeg tar opp på det kommende albumet mitt, “Verden eller ingenting”, og denne låten syns jeg oppsummerer det fint. Da jeg skrev låten med Vetle Junker prøvde jeg prøve jeg å se for meg hvordan Sigrid ville sunget hooket. Først tenkte jeg at låten ikke kledde meg, men etter hvert som den vokste på meg, fant jeg ut at det gjorde det. Låten handler jo om meg og mitt liv.

– Jeg droppet ut fra økonomistudiet for å satse på rap.

«Herregud» er skrevet sammen med Vetle Junker.