Under et halvt år etter Egge debuterte med sitt kritikerroste og allerede klassiske album Egge Stadium er han tilbake med ny singel og nytt album. Debutalbumet fikk blant annet terningkast seks i Bergens Tidende hvor de skrev: “Egge fremstår som fullstendig original i en verden hvor selv den alternative rocken i større og større grad kjennes strømlinjeformet og kalkulert”

Etter debutalbumet har Egge ikke ligget på latsiden. I tillegg til å spille inn sitt nye album Belly Feelings har han turnert Europa som support for Kakkmaddafakka, solgt ut legendariske Victoria i Bergen og vært med på å gjenåpne Forum Scene sammen med Fjorden Baby! og fremkalt allsang på et fullstappet Landmark under Vill Vill Vest.

Old People in Love er en kort liten sang om eldre mennesker sin stil. Egge improviserte frem melodien og teksten midt på natten, så Egge vet ikke helt hva den betyr, men den er veldig fin. Linjen: “when my grandmother died my grandfather gave up in a week or two, even though we bought him a microwave oven and said; this is what you need to do” er basert på en sann historie og ifølge Egge hannes beste linje. Låten slippes på Bergen Mafia Records 1. november.