DuVet består av Odin og Nicolas, to 18 år gamle gutter som møtte hverandre på videregående. De ble raskt venner gjennom gjensidige interesser for musikk og lokale artister som Arif og Dutty Dior. Den Oslo-baserte duoen slapp sin siste singel «Shawty» tidligere denne måneden og er en sang om blind kjærlighet og følelsen av å ville gjøre hva som helst for noen.

Med en mor fra Den Dominikanske Republikk og far fra Haugesund, har Odin vokst opp med variert musikk. Da Odin begynte på videregående og fikk tilgang til ordentlig utstyr, satte han i gang med å lage egen musikk.
Der møtte han Nicolas. Nicolas er fra Grünerløkka med norsk mor og marokkansk far. Inspirasjon fra Michael Jackson og Lil Wayne førte til eksperimentering av låtskriving på ungdomsskolen, men baller begynte først å rulle da han startet på videregående.

– Vi er to 18 år gamle gutter som fra Oslo, som har stor interesse for musikk og liker å eksperimentere med beats, og tekster som vi lager selv. Vi ser frem til at flere folk får høre musikken vår, og vi har veldig lyst til å legge ut masse ny musikk fremover, slik at vi i fremtiden kan bli et mer etablert navn i musikkindustrien.