«Beautiful Disco og Kristoffer Eikrem er det ultimate eksempelet på et moderne samarbeid i internett-æraen. Det var gjennom lignende interesser og tilfeldigheter at vi kom i kontakt, og jeg ble med én gang gira på Beautiful Disco sin estetikk, harmonier og melodiske tilnærming til musikk. Selv om vi aldri har møttes, har vi utviklet et godt vennskap og jeg er stolt av å kalle han kompis.» -​Kristoffer Eikrem

“Dusk / Dawn“ er deres første album sammen. Duoen har invitert nok gjester til å få en saftig bot i disse tider, hvis det ikke var for internettet. Den norske rapperen Vuyo, de Sør-Koreanske vokalistene/rapperne DAHEE, Nuck & Born Kim, Zee fra Mutual Intentions og jazzpianist Arne Torvik, er alle med på å bygge «Dusk/Dawn» sin soniske verden.

Gjennom deres gjensidige kjærlighet for lofi- og beatkultur, er de nå klare til å presentere deres rykende ferske utgivelse for verden. Albumet er en god introduksjon til begge sitt repertoar inspirert av jazz, hip hop og RnB, og ett av få eksempler på hva som skjer når å slide inn i DMs gir gode resultater.

Sjekk det ut her!