Rykkinn-rapperen Pasha kom i dag ut med en flunkende ny singel produsert av Da Playboy Foundations store orakel Big Ice. Låta heter «My Fro» og er i følge han selv en låt som handler om de som hele tiden ønsker å ta på afroen hans og fortelle om hvor fet den er. Pasha var tidligere en del av duoen «Moonshine», men har nå hovedfokus på sin solokarriere som rapper. Vi stilte han et par kjappe spørsmål i forbindelse med singelslippet. Låta hører du nederst i saken.

Fortell om låta og hvordan den ble til.
Jeg møtte Big Ice på Oral Bee og Yoguttene-konsert på Musikkflekken for en god stund siden, og vi ble enige om å prøve og fikse en session sammen. Jeg har hørt mye på Oral Bee og er selv en veldig stor Westcoast-fan, så jeg følte at dette er noe jeg måtte gjøre! Låta er jo en slags køddelåt med tanke på afroen min. Jeg var bare rett og slett jævlig pissed da jeg dro ut en kveld og alle de jævla dudsa ville ta på den hele tiden. De begynner å fortelle meg om kompiser som også har afro, og at de synes det er jævlig kult. Det jo forsovidt hyggelig å høre, men ikke fire ganger i løpet av en time.

Hva er planene videre?
Jeg jobber nå med min første solo-EP og har allerede gitt ut første singel. Den andre låta tenker jeg å slippe i september. Deretter blir det å gi ut et par singler til før jeg slipper EP-en. I tillegg håper jeg på å få spille på by:Larm.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217729308″ params=»color=ff5500″ width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]