Pandemien er over! Vi kan endelig dra på konsert igjen! Vi kan endelig bruke over nitti kroner på en 0,4-øl! Vi kan endelig stå tett i tett og kjenne hverandres svette! Vi kan entre klubben etter klokken 12! OG VI KAN SJEKKE UT NYE ARTISTER LIVE IGJEN!

By:Larm står for tur og vi har valgt ut 10 artister du bare MÅ få med deg under årets festival!

Ash Olsen

Rapperen og gårdsjenta Ash Olsen staker ut en ny kurs for norsk rap. Etter en meget sterk debut med låten «KITKAT» har interessen kommet fra både inn- og utland. Norske medier kastet seg også på ballen, og lagde et storslått intervju med 20-åringen der det kom frem at hun er ekstremt god venn med Sjaman Durek.

I tillegg er den drøyeste linjen hennes (ifølge henne selv) «I dive in that pussy like a scuba diver» og da må jo dette bli bra.

Du ser henne:
Torsdag 22:00 på Sentrum Scene
Lørdag 20:30 på Blå

fijitrip

Den 20-årige altaværingen Simon Olsen alias fijitrip klart kunststykket å slå gjennom internasjonalt midt under en global pandemi. Med sin unike, eksperimentelle vri på elektronisk indiepop henter fijitrip inspirasjon fra alt mellom The 1975 og Yung Lean.

Til tross for at fijitrip nyligsignerte bookingavtale med giganten United Talent Agency (Skepta, Florence + the Machine), har han i stor grad vært et ubeskrevet blad hjemme i Norge.

Vi gleder oss til å sjekke han ut.

Du ser han:
Torsdag 23:00 på Sentrum Scene
Lørdag 21:30 på BLÅ

Nedja

Nedja var tidligere vokalist i det norske indiepop-bandet Pikekyss, som spilte over 200 konserter i løpet av tre år på blant annet Slottsfjell og Blå. Etter at hun gikk solo, har hun dratt til Seoul og samarbeidet med den koreanske k-pop-stjerna Dean og lagd musikk med den Soulection-affilierte artisten Jay Prince fra London. Nedja er nå i gang med debut-EPen sin, som utgis i samarbeid med det renommerte plateselskapet Mutual Intentions.

Du ser henne:
Torsdag 23:00 på Revolver
Lørdag 19:00 på Ingensteds

Rambow

Med kun fire singler ute i 2020, ble Rambow kåret til Månedens Urørt av NRK P3 i januar 2021.

Artist-navnet er følgelig inspirert av filmkarakteren Rambow, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen Simon bærer med måten han skyter bars som en pil og bue. Rambow er et ungt multitalent med en fremtredende personlighet som skinner gjennom alle prosjektene han setter fingeren sin på.

Dette er uten tvil et av fremtidens raptalenter, og en man vil se på mange scener neste sommer!

Du ser han:
Torsdag 22:00 på Revolver
Lørdag 19:30 på Rockefeller

Veps

Det unge bandet Veps består av fire 17-åringer fra Oslo. En kombinert smak av ungdommelig giv, indieestetikk hentet rett fra nittitallet og klassiske pophooks på deres første singler har nå landet Veps platekontrakt med amerikanske Kanine Records. I tillegg har de vært å se på internasjonale showcase-festivaler denne høsten, og det er nå på tide å slå Oslo-folket i bakken.

Du ser dem:
Torsdag 20:00 på Popsenteret (Under 18)
Lørdag 20:00 på John Dee

Kars

Amund Karseth er en norsk rapper fra Lille Tøyen i Oslo som ble trukket frem som en av de første Rubato Spotlight-artistene. Nå er Kars del av en ny spennende satsing for Full Effekt.

Kars har samarbeidet med produsent Nado i over halvannet år, og sammen har de utviklet en ny Kars-sound. Den nye sounden er lystig og mer melodisk, mens vokalen legger seg over trap-beats og gir et urbant lydbilde. Musikken preges generelt av en særegen lekenhet og en naturlig flyt som de færreste klarer å overføre til norsk. Tekstene skildrer verden gjennom Kars sine egne briller og omhandler ofte oppveksten i byen – med alle opp- og nedturene nettopp det kan innebære.

I 2020 slapp Kars singelen «Anthem» sammen med rapveteran Lars Vaular, og samme høst kom EPen Aldri Loosin til strålende mottakelse.

Du ser han:
Fredag 22:30 på Strimteltet på Youngstorget
Lørdag 20:30 på Krøsset

Kobe

Kobe som den ene halvdel av bergensbaserte hiphop-duoen Sushi x Kobe, skal endelig møte publikum live.

Kobe ga ut sin debut-EP Kobes vinter i 2016, produsert av spellemannsnominerte klubb-artisten Fakethias. Sammen med produsent Askjell Solstrand (Aurora, Sigrid, iris) har de denne gangen dannet det han kaller for «et mørkt, organisk men også industrielt musikalsk univers». «Kong Dust» er den første singelen fra Kobes kommende album.

Det er deilig å høre Kobe igjen – og det blir antagelig enda deiligere å se han live.

Du ser han:
Fredag 22:00 på Revolver
Lørdag 23:00 på Ingensteds

RebMoe

Med en helt unik vokalstil og fengende hook har RebMoe fort blitt en favoritt blant nykommerne. Alt begynte da Rebecca Sophie Moe dukket opp på den Grammy-nominerte artisten Coucheron’s «Honky Donk».

Nå er RebMoe i full gang med sitt soloprosjekt som rebelsk beveger seg innom bedroom pop, disco og quirky electro pop.

Etter å ha sett deler av liveshowet hennes fra diverse insta-stories i sommer er det liten tvil om at RebMoe kan det å trollbinde publikum. Dette blir garantert et show du bare MÅ få med deg.

Du ser henne:
Fredag 21:00 på John Dee

GABIFUEGO

Gabifuego, også kjent som Gabriel Nystad Muñoz, gjorde seg opprinnelig bemerket på scener over hele verden som livegitaristen til indiepop-sensasjonen boy pablo. Det siste året har han imidlertid samlet opp streams i millionklassen som soloartist, og da med en ganske annen vibb.

Gabifuego har et godt rykte på seg som gjesteartist for nevnte boy pablo, men også Astrid S, Musti og Kjartan Lauritzen. Nå har han fått stikket, og er klar for å ta fatt på by:Larm og resten av verden.

I tillegg er det verdt å nevne at han er feature på den norske FIFA-låten «fuego» med Musti og svenske Jelassi.

Du ser han:
Torsdag 23:30 på Blå
Fredag 21:00 på Sentrum Scene

Torine

Torine må være en av de råeste artistene med mest og best attitude for tiden. Midt i mellom sensasjonell pop og rotete rock, finner du 21 år gamle Torine. Ambisjonene er like store som refrengene, og begge peker henne i retningen til å bli den neste store norske popstjernen.

Med flere utgivelser og et meget vellykket samarbeid med Alan Walker bak seg, markerer 2021 et nytt skritt for Torine.

Du ser henne:
Lørdag 22:00 på Sentrum Scene
Torsdag 20:30 på Strimteltet på Youngstorget

Sjekk ut vår by:Larm-spilleliste her: