Førstkommende tirsdag kicker årets bergenfest festival i gang. I år har de ikke spart på kruttet, og lineuppen er proppet med talentfulle band og artister. I denne anledning deler jeg mine 6 favoritter som jeg syns du burde på med deg.
 

Slomosa:


Dette er et av mine favorittband blant bergensregionen. Bandet klassifiserer seg selv som et ørkenrock band. Disse bør absolutt sjekkes ut. Bandet består av Benjamin Berdous på vokal/gitar, Tor Erik Bye på gitar, Marie Moe på bass og Jard Hole på trommer. Du kan lese mer om dem fra et tidligere intervju her.

Hvor: Magic mirrors
Når: Torsdag 16.juni klokken 20:45-21:30

Zupermaria:

Med karismatiske tekster om festing, brudd, forhold og om å være ung og rastløs, deler hun noen av sine erfaringer gjennom storslagne refreng i lekne produksjoner. Dette er norsk pop på sitt beste!

Hvor: Magic mirrors
Når: lørdag 18.Juni 22:00-22:45

KAMARA:


KAMARA toppet Musikknyheters liste over året mest spennende norske debutanter 2020 og var en av finalistene til Årets Urørt i 2019. Hennes utrolige tilstedeværelse på scenen er virkelig verdt å få med seg. Du kan sjekke ut vårt tidligere intervju med henne her.

Hvor: Magic mirrors
Når: fredag 17.juni 17:30-18:15

Ka2:

>
Dette prakteksemplaret av en duo består av DJ og låtsskriver Didrik Thunlin og Sondre Alvestad, aka EDM-artisten Sonny Alven. Bare tro på meg når jeg forteller deg at du ikke kommer til å angre om du dukker opp på denne konserten.

Hvor: Plenen
Når: lørdag 18.juni 17:00-17:45

Michelle Ullestad:


Michelle Ullestad er kjent for hennes ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer. Michelle har en sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker som treffer rett i lytternes hjerte. Hennes ærlige og fengende popumsikk er definitivt verdt å ta turen for å sjekke ut.

Hvor: magic mirrors
Når: lørdag 18.juni 18:00-18:45

Nelly Moar:


Nelly Moar blir beskrevet som Bergens nye RnB-dronning. I mai slapp en selvtitulert debut-EP, som av NPS Music ble trukket frem som «Ukens album». Her er det bare å glede seg!

Hvor: magic mirrors
Når: fredag 17.juni 19:45-20:30