Artisten dePresno fikk sitt gjennombrudd ut av intet da han slapp sin første singel «Forever» i mai 2015. Siden den gang har dePresno gitt ut flere radiolistede låter som «See Yu Soon», «Hide And Seek» og «Mr.Big». Den unge artisten fra Bergen har også blant annet vært oppvarmingsartist for A-Ha på Koengen i Bergen foran nesten 16 000 mennesker. Fredag 1.Mars spilte dePreso på John Dee i forbindelse med By:Larm festivalen.

Det er tydelig at artisten har stått på en scene før. Han virker rolig og selvsikker, men samtidig ydmyk og takknemlig. Konserten startet ved at bandet spilte en slags intro før artisten setter i gang konserten. De 3 bandmedlemmene han har med seg er teknisk flinke. Alle deltagende på scenen virker ekstremt godt forberedt og fungerer eksepsjonelt.

Utvalgte låter fungerer ekstremt bra sammen. Publikum får både danse og gråte sammen i løpet av halvtimen han spiller. Jeg vil da trekke frem den siste låten han spiller ved navn «Souvenir». Her står artisten alene sammen med pianisten. Jeg tror aldri jeg har sett så mange mennesker holde inne en kommende gråt samtidig, da inkludert artisten. Hans ekstremt vakre, dype stemme kombinert med tekster i verdensklasse treffer deg midt i hjerteroten. Det er tydelig at han formidler en sårbar historie, som mange relaterer seg til.

– Jeg tror aldri jeg har sett så mange mennesker holde inne en kommende gråt samtidig, da inkludert artisten.

Fra start til slutt var det nesten ikke et eneste menneske som åpnet munnen for å snakke med hverandre, noe som er unormalt på en festival med masse mennesker samt alkohol innblandet. Det er sjeldent man opplever en artist fange publikum inn i sin egen boble på denne måten. Depresno har øyekontakt med publikum, noe som gjør at man opplever kontakt med artisten.

Han forteller oss at det kommer et debutalbum til våren. Vi i redaksjonen gleder oss. Tusentakk for en fantastisk konsertopplevelse, dePresno!

Terningkast 5/6