Death by Unga Bunga slapp på fredag sitt nye album «So Far So Good So Cool». Etter å ha jobbet opp stemning, forventninger og trøkk med fire knallsingler og et par elleville musikkvideoer er nå tiden kommet for det bebudede femtealbumet til Death By Unga Bunga: Et foreløpig høydepunkt i en karriere full av høydepunkter. Gutta fra Moss har imponert redaksjonen på utallige festivaler med sine energiske og skamløse liveopptredener. Spesielt fint var det da Sebastian spyttet på publikum på Stavernfestivalen. Se videointervju fra festivalen i bunnen av saken.

Albumet består av 11 låter, og varer en drøy halvtime. Tittelen på albumet oppsummerer de 10 siste årene som rockeband bra. Bandet holder på den vante stilen med rockete riff, og det er vi glad for. Når du setter på låten «Boys» får du lyst til å kickstarte en kald pils uansett hvilken dag det er. Ikke alle kan komme unna fraser som «cracking open a cold one with the boys», men DBUB får det til å låte bra. Noen av låtene på albumet har i kjent 2018 stil blitt sluppet fra før. God stemning er en frase jeg pleier å unngå å bruke, i fare for å høre ut som en klappende og beruset gutt på vors, men låtene skaper faktisk god stemning.

Vi gleder oss til å høre guttene på turné framover. De spiller blant annet på Samfunnet i Trondheim 27 april, på Vulkan i Oslo 28 april og på Kvarteret i Bergen 3 mai. Anbefaler alle å ta turen for å se et av landets beste liveband.

Throwback til da vi intervjuet gjengen for 2 år siden på Stavernfestivalen