Coucheron slapp i dag sin debut-EP «Playground», som i alt består av sju låter. EPen, som han selv mener representerer hans fødsel og musikalske uttrykk, har han jobbet med i over to år. Låtene hører du nederst i artikkelen.

– EPen består av noen nye, og noen gamle låter, men det er alle låter som jeg virkelig er stolt av. Jeg klarer nesten ikke vente med å dele dem med dere, skriver Cocuheron på Facebook.

Sammen med EPen lanseres også musikkvideoen til låten «RUBY», som ble sluppet tidligere i sommer. Musikkvideoen ser du nederst i artikkelen.

Cocuheron er et ungt talent fra Sandvika og blir ofte nevnt i sammenheng med Sandvikabølgen, som flommer over i den norske musikkbransjen. Allerede som 19-åring dro stortalentet over til USA for å markere seg hos plateselskapsgiganten Warner Music, og har flere ganger blitt sammenlignet med verdensstjernen Avicii. Det er liten tvil om at Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen, som er hans fulle navn, har et unikt uttrykt og klarer å blande sjangre på en måte som få andre har gjort.

Sebastian er en del av et unikt musikalsk miljø som holder til i Sandvika. Sammen med artister som blant annet Carl Louis (tidligere del av EDM-duoen CLMD), Surfalot og Frøder har det blitt etablert et velutviklende musikkmiljø i Sandvika, hvor uttrykket Sandvikabølgen har sitt opphav fra. Det er liten tvil om at Coucheron har hentet mye inspirasjon herfra, men det er hovedsakelig det amerikanske markedet artisten sikter mot. Vi gleder oss til å følge veien videre. EPen og den nye musikkvideoen hører og ser du under.