Om du har savnet en skikkelig gladlåt har vi en god nyhet til deg. Clairmont slapp nemlig sin debutsingel denne fredagen, der han har fått med seg god hjelp fra Mugisho og Julie Bergan. Singelen ved navnet Cant’t Help Myself er en solid debut for den unge artisten, og kommer til å bli en gjenganger på vorspeil denne våren.

Tekst: Sina Rindal Petersen

Om du var ute i helgen er det allerede en stor sjanse for at du har hørt låta. Til tross for at den ble sluppet for to dager siden har den allerede godt over 80k streams på Spotify. Oslogutten har også greid å få med seg The Pav og Skinny Days på produksjonslaget, og med en slik sammensetning av talenter er det ingen overraskelse at Can’t Help Myself blir en umiddelbar hit. Mugisho (som du kan lese mer om her) forteller om hvorfor han ble med på samarbeidet:

«Da jeg ble spurt om å prøvesynge låten til Clairmont kunne jeg ikke si nei. Jeg hadde hørt produksjonen og synes den var utrolig fet.»

Julie Bergan forteller at energien var det som fikk henne til å være med:

«Jeg kjenner Clairmont og Mugisho, fikk hørte låta og ville være en del av den. Det er noe med energien i låta som gjør at jeg får lyst til å danse.»

Clairmont selv overasker oss med å ha stålkontroll på debutsingelen, til tross for å være midt i en mastergrad i eiendomsjuss. Til tross for studiene forteller han at det er musikken som er det viktigste:

«Jeg tenker musikk, kunst og skapelse hele tiden. Jeg elsker å lage musikk, det er en drivkraft i seg selv. Å legge seg om kvelden og vite at det jeg skapte den dagen ikke fantes når jeg våknet tidligere samme dag er en rå følelse.»

Vi gleder oss til å høre mer fra Clairmont, og i mellomtiden kommer Cant’ Help Myself til å gå på repeat. Sjekk ut låta og videoen nedenfor.