Snow Boyz har satt sitt spor i hip hop-Norge etter at de slapp bangeren «42». Etter slippet har det kommer utallige (okei, kanskje ikke så mange) remixer av låten. Bare den siste uken har to nye remixer kommet på banen, hvor siste remix er fra Chirag og Arif.

Låten hadde premiere på P3-Christine tidligere denne uka, og ble beskrevet som «bare flammer».

Baby Marley (en av to i SB) har dette å si om samarbeidet med Chirag og Arif:

– Vi har aldri lagt noe skul på at jeg/vi ser opp til Arif når det gjelder norskrap og vi har alltid hatt et ønske om jobbe sammen med han.
Arif var den første vi sendte «42»-beaten til fordi han egentlig skulle remixe «Vi kommer» men da vi dropte 42 så tenkte vi det var best å lage en remix på 42 istedenfor «Vi kommer». Arif skulle egentlig kjøre en solo remix på den, men vi kontakta han med en gang Raggen sa han ville hoppe på remixen! Arif har alltid vært real mot oss, støtta oss som fæn! Vi har vært in touch med Arif siden «vi kommer» og det føltes naturlig å ha han med på 42 remixen. så det var ikke så vanskelig for oss å si til han «drop remixen din og hopp på vår heller». Vi har faktisk flere track på lager med NORA gjengen (Arif, Rari og Philip Emilio)

En gang til, takk for i dag ???? @karpe_diem_offisiell @riflabangbang @philemil @therealjzino #42

Et bilde publisert av Snow Boyz (@snow_boyz)

– Som sagt vi har alltid hatt et ønske om å jobben sammen med Arif men når det gjelder Raggen, så hadde vi ikke turt å drømme om det en gang. Det ekke ofte Karpe hopper på tracken til andre. Det er Karpe liksom! Gud til norsk rap!

– Det vi respekterer mest med Chirag er at han ikke er en av de som tar sin status og bare gjøre hva han vil med den. Han har status til å hoppe på tracken til hvem som helst her i landet hvis han virkelig vil. Vi er en nobody i forhold til Karpe, og at han liksom spør helt random «Ey, la meg være med på remixen a?» Og til og med måten han sa det-mer som: «Kan jeg velsigne det? Han takka oss for at han fikk være med på remixen! og vi prøvde å fortelle ham liksom: «Nei, takk for at du ville være med på remixen. Du forstår ikke hva du gjør for oss.» Han er ydmyk som fæn! Både Raggen og Arif har blitt som storebrødrene vår. Vi har god kontakt med begge 2. De er ikke lengre enn en telefon unna når vi trenger dem. Vi fikk ikke møte Magdi ennå, så vi gleder oss til å møte han i nærmeste fremtid. Nå får han bare kose seg med kidsa og kona ved siden av jobben! Takker nok en gang for at Raggen og Arif brukte tida si på oss!

Låtslippet ble teaset allerede for fem uker siden, hvor Nora Collective, Karpe og Snow Boyz hadde en session i studio:

I tillegg har også Unge Morrapulerer med Abubakar Hussain (Tunge Ferrari ), Jonis Josef (Jørn Gærli), Odd-Magnus Williamson (Unge $harialovende) lagt sine vers på 42-beaten, som kan sies å ha blitt en landeplage i norsk hip-hop. Humor-remixen er den mest populære versjonen av låten, som også har slått originalen.