Etter en lengre pause fra musikkproduksjon, er Châtillon tilbake. Châtillon beskriver seg selv som en miks mellom indie og elektronika, og nå har trioen fra Bergen sluppet sin fjerde singel “Cut the Chain”. Låten er et samarbeidsprosjekt med gruppen Briis, som har lagt vokal til produksjonen. 

“Cut the Chain” trekker sammen flere sjangere i produksjonen. Tung rullende bass inspirert av 80-tallets synthpop skaper drivet i låten. En futuristisk følelse treffer hardt gjennom låten, skapt av synthovergangene og skarpe leads. Sangen starter mørkt, med en overhengende leadsynth for å skape dybde. Det tar ikke mange sekundene før trommene kommer som en energiinnsprøytning til sangen. Vokalen er lagt av gruppen Briis som over røff overdrive-bass synger om å rive seg løs.

Vi stilte gruppen noen spørsmål

Hva handler sangen om?

Cut the Chain handler om å samle mot til å bryte ut fra noe man har ønsket seg bort fra. Så på et vis passer den fint inn i disse tider hvor man helst skal isolere seg fra omverdenen.

Dere er tilbake etter en lang pause, hva er planen?

Vi er for første gang på lenge alle samlet i samme by! Så nå er vi endelig tilbake til å lage ny musikk sammen.

Hva er deres beste corona-tips for å overleve denne karantenetiden?

Vårt beste Corona-tips må være å la Coronaen få ligge i fryseren 3-5 timer før du tar den ut og gir den et lite støt mot kjøkkenbenken. Bli fascinert over hvordan dette skaper en kjedereaksjon som gjør at den fryser til slush i løpet av noen sekunder. Nyt en Frozen Corona, gjerne med Lime! ..men i alt alvor holder vi oss for det meste inne og er nøye med hygiene.