Charla K (Charlotte Kjær) er fra Tønsberg, men bor for tiden i Stockholm. Charla K har lett seg fram til sitt eget uttrykk og da hun traff den svenske låtskriveren, produsenten og artisten Alex Shield, falt mange biter på plass, som låtskriverpar og på privaten. Hennes første singel var «Should’a Let Me Go», skrevet sammen med Alex Shield og Sharon Vaughn. Nå sist var hun med MGP med Låten «Stop The Music», som har blitt en stor hit på norske radiostasjoner.

Charla K følger opp MGP-deltakelsen med splitter ny EP kalt «Family». I den anledning ba vi henne gi oss en rundtur i den ferske EP-en.

Dette sier Charla K om låtene på EP-en:

Who Are You
«Who Are You» er kanskje den mest poppige låten på denne EP’n. Den er up-tempo og har mye attitude. Den handler om et kjærlightes- og relations-drama. Jeg tror nok mange, både gutter och jenter kan kjenne seg igjen i denne teksten.

Dream Out Loud
«Dream Out Loud» handler om at man skal våge å slippe ut drømmene sine til tross for hva alle andre sier og mener. Leve ut og ha tro på seg selv. Se løsninger og positive sider der andre ikke gjør det.

Family
«Family» er en featering med Alex Shield. Låten er nok den bredeste og mest «folklige» låten på EP’n. Det er en feelgood-låt som alle burde kunne ta til seg. Den gjør meg glad. Refrenget kom til for over 3 år siden. Jeg satt hjemme og klimpret på keyboardet i leiligheten i Stockholm. Noen måneder senere kom resten av melodien og teksten da vi satt og jobbet i studio. «Family» er for meg en riktig feel-good-låt som betyr mye. Jeg håper og tror at den vil nå et bredt publikum og at den får en lang levetid.

Stop The Music
«Stop The Music» er for meg en tidløs power pop-låt med lite gospel-følelse på refrenget. Den handler om ensomhet. Men også det om stoppe opp verden og all buzzin i form av sosiale medier og den digitale verden vi lever i dag.

Should’a Let Me G
«Should’a Let Me Go» er en mer melankolsk og pop/soulig- låt. Det var min förste solo-singel som jeg slapp i fjor og den har betydd og betyr fortsatt mye for meg.