Spellemann-seier, oppsving av 1111-klubb, Slottsfjell-booking og nå ute med en av årets definitivt fineste låter, «Håper Du Har Plass». Cezinando er i vinden som aldri før, og vi digger den unge rapperen.

Tekst: Ida Halvorsen

Med bangere som «EPA», «Botanisk Hage» og «Blinkesko/Video/» har Cezinando gjort seg fortjent til sin plass i musikk-Norge, med sin fine, spesielle og utpregede stil. Cez har også gjort en del musikalske samarbeid med både store kjente, og ikke fullt så etablerte artister – noe som viser hvor bredt musikalsk spekter han har som artist. På låta som ble sluppet i dag kan vi høre en noe typisk Cez-låt, men likevel er det noe ukjent, vakkert og sårbart over hele sangen som viser artisten på en ny og veldig fin måte.

Låta i seg selv er fin, med en tekst som får deg til å både tenke og synge med, men sangen hadde ikke vært det samme uten musikken bak. Og når du har fått med deg et produsent-team som består av Ole Torjus fra Rytmeklubben og Hasta er det mye som tilsier at denne låta må bli bra, og jeg tror at det er trygt å si at denne låta kommer til å ta Norge med storm i tiden fremover.

Bonus: sjekk også ut da P3-Christine satt seg ned med Cezinando for å snakke om den nye låten: