Carl Louis valgte å splitte seg fra CLMD for et par år siden, for å stå på egne bein. Siden det har han hatt flere sterke slipp blant annet hans minialbum «Telescope» og som produsent på ARYs låt «higher.» Nå får vi høre første singel til hans kommende album «Memory Lane» som slippes gjennom Toothfairy. 

Carl Louis holder også en konkurranse for å vinne billetter til slippfesten for «Memory Lane.» Les hvordan du kan delta nederst i saken!

Tekst: Jonas Solevåg

Carl Louis har hatt en stigende popularitetskurve etter han steg ut av CLMD. Både gjennom hans egenkomponerte låter og samarbeid med andre artister. Med singelen «Come with me» viser han at han fortsatt er på vei oppover. Etter at Röyksopp takket for seg og ga ut sitt siste album, er det deilig å høre at noen har plukket opp stafettpinnen og løpt sin egen vei med den. Med en ledende spiss synth og akkompagnerende softsynths flyter låten behagelig i ørene, og jeg tar meg selv i å digge til låten gjennom den myke basslinjen som ligger bak.

Med seg på låten har han den alltid talentfulle Frøder. Som også laget et navn for seg med CLMDs låt «Stockholm Syndrome.» Det er deilig å høre at det ikke bare er ARY som kan være med å løfte låtene til Carl Louis. De to har hatt et tett samarbeid, men Frøder tilfredsstiller kravene vel så godt.

Carl Louis neste album «Memory Lane» vil bli tilgjengelig i april. Han beskriver albumet selv som «en følelesbetont samling av åtte låter, som med en digital varme klarer å utfordre det kalde inntrykket av norsk elektronika.» Etter å ha hørt første singel, kan vi ikke gjøre noe annet enn å glede oss.

KONKURRANSE!

For å delta i konkurransen om billetter til slippfesten for «Memory Lane» må du:

  1. Lag en spilleliste på Spotify og kall den «Memory Lane»
  2. Legg til «Come with me» i tillegg til to av dine favoritt «throwback-låter»
  3. Lik Carl Louis på Facebook.
  4. PS: Du trenger ikke å gjøre noe mer med listen. Vi finner den om du har kalt listen «Memory Lane».

Vinneren kåres 1. Mars.