For rundt et år siden skilte elektronika-duoen CLMD seg. Akronymet CLMD sto opprinnelig for Carl Louis og Martin Danielle, men etter at Carl Louis valgte å bryte med barndomsvennen for å satse på en solokarriere, fikk forkortelsen en ny betdyning; Create Love Music Dreams. Litt over et år har gått siden bruddet og i dag lanserer Carl Louis sitt debutalbum, «Telescope», som det er store forventinger til.

Carl Louis signerte med Warner Music etter at han og Martin Danielle gikk hvert til sitt, og har siden jobbet med debutalbumet. Han har det siste året vært en del av det musikalske miljøet i Sandvika, hvor du også finner Coucheron, Surfalot og Frøder.

Carl kunne i går avsløre at albumet består av seks låter, hvor to av låtene, Apogee og Telescope, allerede er lansert. Sjekk ut den stilige videoen til Apogee, hvor Cocuheron, Surfalot og Ary stiller som statister.

Da Carl valgte å distansere seg fra CLMD i 2014, uttalte han at han ønsket å ha en roligere «vibbe», hvor musikken skulle reflektere hvem han er som person. Dette har kommet tydelig frem i låtene «Telescope» og «Apogee». Det er liten tvil om at det har blitt gjort store endringer i musikken, og at han har klart å distansere seg elektronika-duoens tidligere sound.

Albumet hører du her (saken fortsetter under Spotify):

Noen av singlene er gjestet av sangtalentene ARY og Pav (kjent fra Eye Emma Jeddi). ARY har på kort tid gjort seg bemerket på den norske musikkscenen, med sin unike stemme. I går ble ARY, som kun har laget musikk i et år, valgt ut til å representere P3 under det største bransjetreffet i Europa, Eurosonic Noorderslag i Nederland i januar.

Bonus:

Sjekk ut Carl og Pav fremføre «Apogee» live hos Christine på P3: