Lil Uzi Vert måtte avlyse Findings, men for drammensgutta Mikkel Christiansen og Simen Auke var dette en gylden mulighet til å vise Bislett hva de er gode for. Mye har skjedd siden duoen startet opp på gutterommet. Fra rølpete afterskibangers på Stavkroa i Hemsedal til store show i inn og utland. Broiler har nå flere millioner streams på spotify og det er tydelig at de vet hva som skal til for å holde seg der.

Med et smell åpner de kveldens siste konsert på hovedscenen til Findings fredag kveld. De tunge EDM-beatsene hamrer over Bislett mens hitlåten «Wild Eyes» pumpes ut av anlegget. I en sky av røyk hopper gutta ut på scenen og gjør det klart og tydelig hvem som er sjefene av festing. Broiler er blitt en velsmurt partymaskin med en tilstedeværelse som overgår Martin Garrix og Jax Jones så det holder. Alt annet som har vært spilt på Findings til nå har kun vært oppvarming.

Broiler gir alt fra første start. Gønner på med remixing av egne og andres låter. Tross deres nye og mer polerte image, er det tydelig at publikum venter på bangeresene som minner dem om en drita påske. De folkekjære «Afterski» og «Vannski» hylles heldigvis mot slutten av konserten. «For uten disse ville vi ikke vært her vi er i dag.» Og det er jo også veldig sant. Dessverre taper Broiler seg mot slutten og går litt på samme smell som resten av DJ-ene her i kveld. Mye ender bare i en EDM-mush og ett søl av de samme låtene igjen og igjen, akkompagnert av to roboter som skyter ut tåke for hundrede gang. 

EDM-søl eller ei, -Broiler er en festmaskin uten like. Publikum koser seg gløgg i hjel, og fistpumper seg inn i fredagskvelden til et lysshow som enhver person kunne fått epileptisk anfall av. Som punktum på dagen får vi servert et øredøvende fyrverkeri som man «sikkert kunne se helt til Danmark.» (Overhørt på 21-bussen hjem.) Broilerfeberen står fortsatt sterkt i folkesjela, og ingen kan få si at de overgikk gutta våre fra Drammen.