I 2018 startet brødene Steven og Godfrey Manoharan sin helt egen festival med navn «Girl Interrupted». I fjor varte festivalen 1 dag og hadde hele 24 artister på 4 forskjellige scener. Festivalen fant sted på ulike steder i Bergen sentrum, henholdsvis Landmark, Det akademiske kvarter, Victoria og Folk&Røvere. I år går guttene fra den tidligere rapgruppen «Ganezha» enda større. Vi slo av en prat med de festivalklare brødrene.

Halla, Steven og Godfrey! Vil dere starte med å fortelle om festivalen?

– Hei Rubato

– Årets festival er det største prosjektet vårt hittil. Vi har leid hele USF Verftet, 4 scener og en hemmelig og 24 artister fordelt på disse scenene. Du vil finne musikk for alle den kvelden. Isah, Dutty Dior og ProllyNah for kidsa, Daniel Kvammen for melankolien, L.U:N.A for kunsten og en hel haug med andre artister med masse kjærlighet.

Hvordan fant dere ut av at dere ville lage en festival sammen?

– Vi syslet med et magasin som skulle ha en lanseringsfest. Vi gikk selv på noen lanseringsfester men syntes det ble for kjedelig. Så vi ville heller ha en festival med 5 artister men det eskalerte fort til 25 artister og 4 forskjellige lokaler i sentrum. Artistene som spilte var en god blanding av etablerte og i startfasen av sin karriere artister. En ny ting i år er at vi har utvidet teamet til Sara De Jonge og Christine Hetland som har vært et viktig tilskudd for festivalen.

Hvordan er det å jobbe sammen som brødre? Fordeler/ulemper?

– Mamma lærte oss at blod er tykkere enn vann så vi gjør aldri noe den andre ikke føler er riktig. Ulemper må være at vi de siste ukene er vi så oppi hverandre, at en god ferie fra hverandre er et must.

Hva kan vi forvente fra årets festival?
– Tårer, frysninger på ryggen, allsang, alle de riktige ingrediensene for en episk kveld med andre ord.

Hva er planene deres videre for festivalen?
– Vi kommer til og drive med festivalen til vi føler at det ikke går an og ta det lenger. Noe av det som definerer oss er at vi aldri gjør samme tingen 2 ganger. Så lenge kreativiteten lar oss herje fortsetter vi med dette.

Biletter til årets festival finner du HER