13 år gamle MachoMayne fra Bergen er og blir et rapfenomen på den norske hip hop-scenen. Etter at låten «Fidget Spinner» tok av på nettet fikk unggutten varme opp for store navn som Cezinando, Kamelen, Dårlig Vane og Kjartan Lauritzen. MachoMayne har laget musikk på gutterommet siden han var åtte, sammen med pappa og storebror. Etter hvert som han har blitt «eldre» har han også begynt å produsere en del av sine egne beats, i tillegg til å skrive sine egne tekster og framføre dem. Nå er Kaj, som han egentlig heter, ute med enda en ny låt – «Født med ski» – med tilhørende musikkvideo.

«Eg sitter på Geilo i en skiheis på vei opp til kroen. Eg begynner å nynne på en i$ete-melodi eg ikke får ut av hodet. Det går noen måneder og midt i sommerferien når eg sitter på stranden i Montenegro kom eg til å tenke på vinteren igjen. Alle Porsche-familiebilene og slalåmbakkene, så begynte eg å skrive. Beaten lagde eg også midt på sommeren og eg fikk seinere hjelp av Store Bror og Dj KiwiHode (pappa) til å mixe på an og skifte ut litt lyder og sånt. Det var sånn den feteste og mest i$sete sangen ble til.»

MachoMayne later ikke som han er noe han ikke er, og gir deg perspektivet til en 13-år gammel gutt. På steinharde og basstunge beats folk gjerne forbinder med mer gateorientert innhold. Mens bassen hamrer under synthlinjene, lirer han av seg linjer som «…og mamma kjører sakte for den bilen e’ det barn i!».

Mens bassen hamrer under synthlinjene, lirer han av seg linjer som «…og mamma kjører sakte for den bilen e’ det barn i!».

Macho har også et vers på Store P sitt siste album, «Rommet», og Store Ps kollega fra A-laget, Girson, har signert MachoMayne til sitt selskap Full Effekt Booking, Records & Management.

Sjekk ut musikkvideoen til den splitter nye singelen «Født med ski» her!

Neste låt kommer 7. mai. Se opp for «Skolegården».