N-U15ohOO5c

AVGVSTVS og Sændy, med produsentduoen CASTROW bak beaten, slapp på fredag den breiale låten «La Meg Være I Fred», og i dag er musikkvideoen til låten ute, som har premiere her på rubato.no!

I forbindelse med premieren tok vi en kjapp prat med AVGVSTVS, for å prate om musikkvideoen, samarbeidet med Sændy og planene videre. Så er du søndagsklein og har angst fra gårsdagens festligheter, husk at du ikke dreit deg ut like mye som han i «La Meg Være I Fred».

 

Hva handler låten om?

– Låten er livet. Gjør din egen ting, vibe med de du vil. Ikke la noen fortelle deg hva du skal gjøre. La meg være i fred.

– Låten er livet.

 

Hvordan startet du og Sændy å samarbeide?

– Vi har mange felles venner, så vi møttes i sommer for å vibe. Da vi hittet studio med Castrow kom Sændy med refrenget, så hoppet jeg på med verset, alt gikk av seg selv. Han er uten tvil en rapper jeg vil oppfordre folk til å følge med på i årene som kommer.

 

Hva kan dere fortelle om musikkvideoen?

– Det er en cinematisk musikkvideo inspirert av Goodfellas! Eirik Hallert som blir drept i bagasjerommet, er også å se i Hvite Gutter. Dette er det største prosjektet vårt så langt, og vi setter lista høyt. Videoen forsterker egentlig bare budskapet til låten. Karakteren til Eirik spiller fremstår som en ekkel fyr som ikke bringer noe god energi til bordet. Da er det bare å kvitte seg med den dårlige energien.

Foto: Gelius


 

– Karakteren til Eirik spiller fremstår som en ekkel fyr som ikke bringer noe god energi til bordet. Da er det bare å kvitte seg med den dårlige energien.

 

Har dere noe å fortelle fra selve innspillingen?

– Innspillingen var dope, og alle hadde det evig lættis! Det kan man lett se i videoen. Greeneye media som har produsert denne har vært konge å jobbe med. Det kan man lett se i videoen!

 

Vi så det dere hadde releaseparty på fredag. Hvordan var det?

– Det var sjukehus! Vi fylte BA18 til randen og holdt på å sprenge anlegget der. Håper å se dere på neste.

 

Hva er planen videre?

– Kjøre videre i Mustangen!